Şenol KARA

İstanbulKartal
Red Partners
senolkara@outlook.com

35 yıllık Kartal sakiniyim, 2011 Yılında başladığım Gayrimenkul Danışmalığı mesleğinde Yüzlerce Danışman ortak ile Türkiye, Kıbrıs ve uluslararası bağlatılarım ile sizlere Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri sunmaktayım.

Gayrimekul Danışmanlığına başlarken ve devam eden süreçte günün ve değişen koşulların gerektirdiği tüm eğitim ve güncel bilgileri almaya devam ediyorum…

Gayrimekul Danışmanlığı Temel Eğitimi, Mortgage Brokerlığı, Ticari Gayrimenkulde Farkındalık, Değerleme, Arsa Arazi, aldığım eğitimlerin başlıcaları, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi mezunu olup,  TİGADER Üyesi, MYK 5 Sorumlu Emlak Danışmalığı Lisanslı Gayrimenkul Danışmanıyım ve aynı zamanda Universal Belgelendirme adına Sınav Değerlendiricisi olarak  1.000 den fazla meslektaşımın da Mesleki yeterlilik sınavlarını yaptım.

Satmak veya almak istediğiniz Arsa – Tarla – Arazi yatırım seçenekleri için bizden destek alabilirsiniz. Unutmayın ki kazanmak için ilk önce doğru şartlarda ve doğru yerde ve doğru koşullarda satın alma yapmak gerekir.  Alanında uzman işine hakim geniş bir insan kaynağı ve iş ortaklığı sistemimiz var.

Size gerekli olan alan veya bölgede güvenilir ve işini doğru yapan iş ortaklarımız ile birlikte birlikte çözüm sunabilme yeteneklerine ve insan ağına sahibim.

TİGADER dernek üyesi olarak Ticari Gayrimenkul ve Endüstriyel Gayrimenkuller Arsa, Arazi Konut – Ofis Depo – Fabrika gibi ihtiyaç tüm tüm alanlarda taleplerinizi Türkiyenin her yerinde faaliyet gösteren kurumsal iş ortaklarımla iş birliği içinde karşılarım.

Hayal kırıklığına uğramadan ve zamanınızı boşa harcamadan önce Danışmanlık almak isterseniz, işbirliğine açığım. Satınalma ve Kiralık gayrimenkul taleplerinde Münhasır Müşteri Danışmanlığı yapıyoruz.

Kartal Bölgesinde Arsası olan yatırımcılarımıza Katma değeri yüksek, doğru hedef kitleye uygun nitelikli ve hızlı geri dönüşü kalıcılığı olan Gayrimenkul Geliştirme danışmanlığı vermekteyim.

Aradığınız gayrimenkul için değerli olan zamanınızı ve paranızı heba etmezsiniz Bölgeyi ve gayrimenkulleri tanımanız gerekmez bu işi de sizin yerinize ben yaparım. Yüzlerce yanlış seçenekle mücadele etmez, gereksiz ve tatsız diyaloglara maruz kalmazsınız.

Hukuksal ve fiziksel riskleri olan Emlakların satış ve kiralama süreç yönetimlerini şeffaf ve güvenli olarak yürütürüm.

İyi çalışmalar dilerim

Saygılarımla