İlker ERGÜR

İstanbulAvrupa Yakası
CEO Gayrimenkul Danışmanlık
ilker.ergur@tigader.org
  ⁠Yayıncılık, reklamcılık, gayrimenkul yatırımcılığı konularındaki birikimlerimi değerlendirebileceğime inandığım bir sektör olduğu için kurumsal markalar aracılığıyla profesyonel gayrimenkul pazarlama işine yöneldim.
•⁠  ⁠Kurumsal markalı gayrimenkul ofislerinde ‘endüstriyel ve ticari gayrimenkul danışmanı’ olarak kariyerime devam ettim. Ticari gayrimenkul alanında endüstriyel tesisler (fabrika, depo), sanayi arsaları, komple bina ve plazaların değerleme, satış ve kiralanmalarıyla ilgili çalışmalarımı sürdürüyorum.
•⁠  ⁠Uluslararası geçerliliği olan Akredite Ticari Gayrimenkul Profesyoneli (ACP) sertifikası ve Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi sahibiyim. Aynı zamanda "Emlak ve Emlak Yönetimi" bölümü mezunuyum.
• ‘Ticari Gayrimenkulde Değerleme Yöntemleri’ ve ‘Girişimci Gayrimenkul Danışmanlığı’ ve ‘Temel Arsa’ eğitimlerini meslektaşlarımızla paylaşmaya devam ediyorum.
•⁠  ⁠Ticari Gayrimenkul Danışmanları ve Yatırımcıları Derneği (TİGADER) yönetim kurulu üyesiyim. Ayrıca buna benzer gayrimenkul profesyonellerinden oluşan seçkin platformlarda portföy ve mesleki deneyim paylaşımlarım devam etmektedir.
•⁠  ⁠Mülk sahiplerimize satış ve pazarlama danışmanlığı ile beraber; arsa sahipleri ve inşaat şirketleri için proje danışmanlığı, projelere kurumsal kimlik ve pazarlama iletişimi danışmanlığı, bireysel gayrimenkul danışmanlarına itibar ve performans danışmanlığı ile destek olmaktayım.