Murat Ali YILMAZ

İstanbul
Coldwell Banker Prestij Ticari
muratali.yilmaz@cb.com.tr

1976 İstanbul doğumluyum evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Üniversitesi İklimlendirme ve Soğutma bölümünü bitirdikten sonra kendi firmamı kurarak baba mesleği olan soğutma sektöründe iş hayatına atıldım.

2018 yılı başında Coldwell Banker ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptım. Sektörel anlamda tüm eğitimleri tamamlayarak konut alanında danışmanlığa başladım.2020 yılında Ticari Gayrimenkul eğitimini de tamamladıktan sonra Ticari Gayrimenkule geçiş yaptım.İstanbul Maltepe’de bulunan Coldwell Banker Prestij Gayrimenkul de Ticari Gayrimenkul alanında hizmet vermekteyim.Uzmanlık alanım Endüstriyel gayrimenkul ve Sanayi arsaları . Bu alanda birçok işleme imza attım. En anlamlısı ise bana aynı zamanda CB içerisinde ödül kazandıran ilk Ticari işlemimdi Bu işlemi Tigader üyesi olan bir arkadaşımla birlikte yapmıştım.

Her zaman çözüm ve insan odaklı çalışmayı tercih ederim.Önceliğim insanları kazanmak. Bu doğrultuda güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Eğitimler ve Mezuniyet Bilgileri

Gayrimenkul Başlangıç  ( Fast Start )

Milyonerden Milyonere

Arsa Arazi