59.TİGADER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

TİGADER ÜYELERİ 59.KEZ BİR ARAYA GELDİ

19 Ocak 2023’de Maltepe Wyndham Days Otel’de 59.kez bir araya gelinen toplantı yoğun katılımlı ve dopdolu bir programla akşam saat 18:00’e kadar devam etti.

Katılımcılara; “Gayrimenkulde Kiracıların Tahliyesi” konulu sunumu Avukat Ümit Gülşen tarafından yapıldı. Toplantıda üyelerimiz, yeni portföylerini ve sonuçlanan işlemlerini paylaştı. Ardından yeni üyelere üyelik sertifikaları verildi.

TİGADER’in 59.toplantısına sektör duayenlerinden MasterTürk Grubu Başkanı Sn. Gökhan Taş’ın yanı sıra,  Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Sn. Dr.Ahmet Büyükduman da salonda gayrimenkul profesyonelleri için ‘Değerlemeye Başlangıç’ kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükduman yaptığı açıklamada; üyelerine verdiği eğitimlerle, yaptıkları aylık portföy paylaşım toplantılarıyla ve yurtdışında Türkiye’ye yatırım olanakları sağlaması noktasında TİGADER yönetimini tebrik etti.

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, dernek Tigader Başkan Yardımcısı, Gönül Sağlam’ın moderatörlüğünde üyelerin sorularını cevaplarken, Ticari Gayrimenkulde, TİGADER’in 2016’da kurulmasıyla birlikte sektörde ilk olmasının yanı sıra, daha sonra yapılan oluşumların dernekleşemediği ve sektöre kurumsal bir çatı altında hizmet veremediğini ama TİGADER’in bunu çok iyi başardığını yurt içi ve yurtdışı organizasyonlarını hayranlıkla takip ettiğini belirterek, kanun yapıcının karşısına çıkmak ve sektöre hizmet etmek için gerekli tüm zeminleri oluşturan  TİGADER’i kutladığını belirtti.

Oldukça sıcak ve samimi geçen paylaşım sonrasında, dernek Genel Sekreteri Sinan Tekin’in; MasterTürk Grup Başkanı Gökhan Taş’tan,  TİGADER’e MasterTürk olarak destek olmalarını   beklediklerini  belirtti. Başkan Taş ise elinden gelen her katkıyı sonuna kadar sunacağının sözünü verdi. Ardından, TİGADER Başkanı Avni Sağlam, Gökhan Taş’a hatıra ve teşekkür plaketini takdim etti.

TİGADER Başkanı H. Avni Sağlam’ın doğum gününe denk gelen toplantı, Başkan Sağlam’ın  Eşi ve aynı zamanda TİGADER Başkan Yardımcısı olan Gönül Sağlam ve Gökhan Taş ile  doğum günü pastasının kesilmesi ile son buldu.

Author

admin