Manisa İl Temsilcisi

ERDAL KIRTAŞ

Erdal Kırtaş Kimdir ?

1976 Bilecik Bozüyük’ te doğdu.

İzmir’ de, ilköğretim eğitiminin ardından, 1994 Yılında İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Resim Konstrüksiyon bölümünden mezun oldu. 2000 yılının başlarında askerlik görevimi tamamladı ve Batı Anadolu Çimento Sanayi AŞ’de Satış ve Pazarlama Departmanında üç yıl, İbrahim Etem Ulagay İlaç Sanayi Türk AŞ-Menarini Group bünyesinde Tıbbi Satış Temsilciliği görevinde üç yıl çalıştı.
Ocak 2006 Yılında RE/MAX Ailesine katıldı. 16 ay gayrimenkul danışmanlığı yaptı, bu sürede onlarca satış ve kiralama işlemine başarı ile imza attı. 2008 yılında RE/MAX Tepekule şirketini kurdu. Şirket bünyesinde ve farklı kurumlarda, emlak sektörü ile ilgili 100 ün üzerinde eğitimler aldı, sektöründe, ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2013-2018 yılları arasında İzmir Ticaret Odasında 49. Emlak Danışmanlığı Faaliyetleri Grubu Meslek Komitesi Başkanlığı görevinde bulundu, aynı zamanda İzmir Ekonomi Üniversitesi Ekosem de İzmir Ticaret Odası iş birliği ile yürütülen Gayrimenkul Danışmanlığı Uzmanlık Sertifika Eğitimleri verdi, Gayrimenkul Danışmanlığı Yasasının oluşumunda Türkiye genelinde yürütülen çalışmalarda önemli rol oynadı. Altay Spor Kulübü Yöneticiliği, Kızılay Yöneticiliği, TFF Futbol Hakemliği, Müsiad, Batüder, STH ve benzer dernek veya kurumlarda görevlerde bulundu, halen İzmir de birçok önemli STK da görev almaktadır.

2019 yılının Mayıs ayında On Türkiye isimli şirketi kurdu.

Satış pazarlama ve inşaat sektöründeki birikim ve iş geliştirme becerilerini, başarıyı ve sürekli gelişimi hedefleyen, On Türkiye Gayrimenkul Danışmanlığı sisteminde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.