49. TicariTim toplantısı gerçekleştirildi!

2016 yılında TicariTim adıyla tohumları atılan ve 2018 yılında Ticari Gayrimenkul Danışmanlarını ve Yatırımcılarını aynı çatı altında toplamak amacıyla resmen kurulan TİGADER 49. Toplantısını, 20 Ekim 2021 tarihinde ‘Kartal Titanic Hotel’de gerçekleştirdi.

Ticari Gayrimenkul sektörüne yüksek standartlar getirmek, iş hacimlerini büyütmek isteyen, paylaşım ve etkileşimin gücüne inanan, başarılı ve marka bağımsız profesyonellerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının ana gündemi ise; “Kriz Döneminin Sektöre Etkileri ve Bu Sürecin Yönetimi” oldu. Konunun konuşulduğu panelin konuşmacıları ise Zeki Ofuoğlu (RE/MAX HAYAT), Ömer Ateş (Dinamik Gayrimenkul), Erdinç Aktay (RE/MAX INVEST), Gülçin Elçin (KW NOVA) idi.
  Uzun zaman sonra fiilen bir araya gelen üyeler, bol portföy ve tecrübe paylaşımı yaparak hem hasret giderdi hem de işlerine katkı sağladı. Toplantı sonunda TİGADER üyelerinin Sertifika Dağıtım Töreni yapıldı ve yeni katılan üyelerine de ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

Sektörün ihtiyacı olan, ‘Kalite’ ve ‘Güvenilirlik’ hedefiyle yola çıkan TİGADER, 49. Toplantısında, ülkenin her noktasına hizmet edebilmek ve sağlıklı bir ağ kurabilmek için öncelikli olarak; Ankara, İzmir, Kayseri, Aydın İl Başkanlarını da belirledi. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek İstanbul dışı organizasyonlarla, daha çok Profesyonel ve Yatırımcıya ulaşmayı hedefleyen TİGADER Yönetimi, kapılarının, etik değerlere sadık, vizyonu ve misyonu olan, iş hacimlerini büyütmek isteyen, paylaşımcı tüm çözüm ortaklarına açık olduğunu belirtti.

Author

admin